Βαθμολογία

Ενίσχυση με Στασινόπουλο για το Λουτράκι

Παίκτης του Λουτρακίου έγινε από την Κυριακή (9/7) ο Λευτέρης Στασινόπουλος, όπως ανακοίνωσαν οι «οράνιε». Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε την περασμένη σεζόν στην Ιστιαία, έχοντας περάσει στο παρελθόν και από Ζάκυνθο, Γλυφάδα, Ερμή Κιβερίου, Γιούχτα και Χαλκίδα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κορίνθιο ποδοσφαιριστή Λευτέρη Στασινόπουλο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 28/3/1993 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Πέλοπα Κιάτου (Δ' Εθνική, 68 συμμ./19 γκολ) και μεταπήδησε στη συνέχεια στην Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης (ομάδα Κ20, 25 συμμ./11 γκολ).

Έχει αγωνιστεί επίσης στον Α.Π.Σ Ζάκυνθος (Γ' Εθνική, 3 συμμετοχές), Α.Ο Κεραυνός Γλυφάδας ( Β' Εθνική, 8 συμμ.), Ερμή Κιβερίου (Γ' Εθνική, 4 συμμ.), Α.Ο Γιούχτας (Γ' Εθνική, 9 συμμ./2 γκολ) και Α.Ο Χαλκίς (Γ' Εθνική, 24 συμμ./1 γκολ).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Α.Ε Ιστιαίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (23 συμμ.). Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».