Βαθμολογία

«Τελειώνουν όλα εντός της εβδομάδας»

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που μας έρχεται για τη Σπάρτη. Δημήτρης Νικόλαρος και Τόλης Τερζής συμφώνησαν για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και όλα θα τρέξουν άμεσα όπως υποστηρίζουν στην ομάδα.

«Τελειώνουν όλα εντός της εβδομάδας» ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τους Λάκωνες, οι οποίοι εννοούν πως άμεσα θα δώσουν τα χέρια με τα παιδιά που θα ανανεώσουν, ενώ θα γίνουν και οι πρώτες μεταγραφές.

Τονίζουν ότι ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιον, αλλά αυτό θα γίνει άμεσα και θα δοθούν και οι σχετικές προκαταβολές. Έχουμε ενημερώσει για κάποιους παίκτες που ούτως ή άλλως θέλουν στη Σπάρτη για να κρατήσουν. Ένας εξ αυτών είναι ο Γιαννίτσης, ο οποίος είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τα Τρίκαλα. Ωστόσο, και για εκείνον υπάρχει αισιοδοξία με τους Λάκωνες να επισημαίνουν ότι ο παίκτης είχε δώσει τον λόγο του να ακούσει πρώτα την πρότασή τους. Έτσι αυτό το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή (21/7).

Τέλος, εντός της εβδομάδας η διοίκηση ενημέρωσε πως θα δώσει και κάποια χρήματα στους παίκτες του περσινού ρόστερ από το ποσό που τους οφείλεται. Μένει να φανεί εάν αυτό θα πραγματοποιηθεί.