Βαθμολογία

Τέλος από την ΑΣΑ ο Μάγγος

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας από την Κυριακή (9/7). Η απόφαση πάρθηκε από τον Κλάους Ντίτερ Μίλερ και ήταν να μη συνεχιστεί η συνεργασία με τον 34χρονο κόουτς.

Ο Γερμανός εκτιμά πως για συγκεκριμένους λόγους δεν γίνεται οι δύο πλευρές να πορευθούν μαζί και τη νέα σεζόν και έτσι ενημέρωσε τους συνεργάτες του και εκείνοι με την πλευρά τους τον Μάγγο.

«Θα ήθελα να ανακοινώσω τη λύση της συνεργασίας μεταξύ του Γιάννη Μάγγου και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η διαφορά στάσης φιλοσοφίας σε διαφορά ζητήματα αποτέλεσε τροχοπέδη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον» ήταν η τοποθέτηση από πλευράς Μίλερ.

Από εκεί και πέρα, έως την Τρίτη (11/7) η απόφαση του Μίλερ είναι να πάει για ξένο προπονητή, όπως είχαμε ενημερώσει. Ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το θέμα της αδειοδότησης. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, το πλάνο δεν θα αλλάξει. Αν, όμως, δεν αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ, οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε σε έμπειρο Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα ξέρει την κατηγορία και θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις.