Βαθμολογία

Στην Τσέλσι ο Ρούντιγκερ

Κάτοικος Λονδίνου για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος την Κυριακή (9/7) υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι και στη συνέχεια ανακοινώθηκε.

Ο 24χρονος αμυντικός αποκτήθηκε έναντι 35.000.000 ευρώ από τη Ρόμα, η οποία μαζί με τα μπόνους αναμένεται να πάρει συνολικά 40.000.000 ευρώ. Είναι διεθνής με τη Γερμανία και πέρυσι πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας και ένα γκολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «μπλε», είπε: «Είναι εξαιρετικό συναίσθημα επειδή δεν δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να κλείσει σε τόσο μεγάλο σύλλογο. Ανυπομονώ να συναντηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και αισθάνομαι περήφανος που είμαι και επίσημα παίκτης της Τσέλσι».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής Μάικλ Εμενάλο είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε έναν παίκτη που έχει αποδείξει την αξία του και θα μας βοηθήσει αμυντικά. Ο Αντόνιο είναι ακόμη πολύ νέος, αλλά έμπειρος σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, ενώ διαθέτει τα πάντα για να εντυπωσιάσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Τον παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό και είμαστε αισιόδοξοι».