Βαθμολογία

«Χρυσός Υποστηρικτής» του Απόλλωνα η AUTO TSOGIAS

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με την εταιρεία Auto Tsogias η οποία θα είναι ο «ΧΡΥΣΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ» της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18 στην Football League.

Νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για την ομάδα μας, όταν εταιρείες όπως η Auto Tsogias αποφασίζουν να έρθουν κοντά μας και να συμβαδίσουν με τη φιλοσοφία μας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες συνεργασίας.

Στην νέα αγωνιστική περίοδο, που ο Απόλλων Λάρισας επιχειρεί την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να διαδραματίσει τον δικό του, ρόλο, στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο έρχεται πρώτος αρωγός της προσπάθειας μας, η Auto Tsogias την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Υποδεχόμαστε λοιπόν την Auto Tsogias ως νέο συνεργάτη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Απόλλωνα φιλοδοξώντας να ζήσουμε μαζί πολλές επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις.

- Ο Νίκος Τσόγιας είναι ο ιδιοκτήτης της Auto Tsogias, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταχειρισμένων, με έναν δυναμικό στόλο που ξεπερνάει τα 250 αυτοκίνητα.

Η εταιρία AUTO TSOGIAS βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 40 ετών στον χώρο, επικεντρώνουμε τις προσπαθειές μας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται απο μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει όλους στους 3 εκθεσιακούς χώρους μας, για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουνε περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας. Διαθέτουμε εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπαιρέωσης.