Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Μασούντ και Χατζισαφί ο Πανιώνιος

Παίκτες του Πανιωνίου για την επόμενη σεζόν θα είναι οι Μασούντ Σοτζέι και Εχσάν Χατζισαφί. Αμφότεροι υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και στη συνέχεια ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ.

Οι Ιρανοί ήταν κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου (8/7) και ανεβάζουν σταδιακά στροφές προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι σε θέση να βοηθήσουν εν όψει των ματς με την Γκόριτσα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επίσημη ένταξη των Μασούντ Σολεϊμάνι Σοτζέι και Εσάν Χατζισαφί στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο Μασούντ Σοτζέι, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ανανέωσε το συμβόλαιό του, ενώ πλέον θα έχει συμπαίκτη και τον Εσάν Χατζισαφί, ο οποίος επίσης υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Οι δύο παίκτες, διεθνείς με την Εθνική ομάδα του Ιράν, με την οποία πήραν την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, φωτογραφήθηκαν με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκο Ζαμάνη, φορώντας δύο από τις νέες φανέλες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ για τη νέα περίοδο».