Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Λουτσιάνο»

Πολύ καλές εντυπώσεις στο ανασταλτικό κομμάτι άφησε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό 0-0 με την Ολεξάντρια, με τους «πράσινους», βέβαια, να χρειάζονται σημαντική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

Μετά το τέλος του ματς, πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιβεβαίωσε τις επαφές που γίνονται για τον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο, τονίζοντας ότι επείγουν δύο με τρεις προσθήκες εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Λουτσιάνο. Περιμένω και εγώ τα νέα. Ξέρω ότι πριν από το φιλικό ήμασταν κοντά. Μιλάμε μαζί του εδώ και 2-3 μέρες.

Θέλουμε οπωσδήποτε 2-3 μεταγραφές για την Ευρώπη. Αν τις κάνουμε, θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση. Όσο περνούν οι μέρες μπορείς να βρεις καλούς παίκτες και με χαμηλό κασέ. Θέλουμε την επόμενη εβδομάδα να κλείσουμε παίκτες. Αρχίζουμε σιγά σιγά και μαζευόμαστε», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Για το παιχνίδι σχολίασε: «Μια αθλητική ομάδα όχι τόσο καλή, αυτό ήταν καλό για εμάς. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ξέρουμε ότι μεσοαμυντικά έχουμε μεγαλύτερη συνοχή, μεσοεπιθετικά θέλουμε κάποιους παίκτες. Δεν φοβάμαι την ομάδα, θα κάνουμε καλή ομάδα». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την αφομοίωση που έδειξαν στα όσα δουλεύουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού: «Για αυτό δουλεύουμε, για αυτό είναι μαζί. Βλέπουμε τα νέα παιδιά να δείχνουν ότι έχουν προσόντα και ότι χρειάζονται ακόμα περισσότερο χρόνο, εμπειρία, μέσα από αυτά τα ματς θα μάθουν. Τα παιδιά προσπαθούν, δουλεύουν καλά. Περιμένουμε να έρθουν οι προσθήκες».

Για τους Κολοβέτσιο και Άλτμαν: «Ο Δημήτρης είναι έτοιμος, είναι και αμυντικός. Για τον Άλτμαν δεν έχω αμφιβολία, είναι καλός παίκτης, την Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση, πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Για το αν σταρ θα είναι η ομάδα και όχι ένας παίκτης μετά την αποχώρηση του Μπεργκ: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα αν θα φέρουμε και κάποιον παίκτη που θα μπορεί να τη βάλει από μόνος του μέσα στα δίχτυα καλό θα είναι. Βέβαια αυτός είναι στόχος μας».