Βαθμολογία

Χάσι: «Πιο δυνατοί με τις μεταγραφές»

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου (8/7) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μαλίν και αυτό αποτυπώνεται και στο τελικό 6-0. Ωστόσο, μετά τη λίξη του φιλικού ο Μπέσνικ Χάσι εμφανίστηκε προσγειωμένος.

Ο κόουτς των Πειραιωτών ξεκαθάρισε πως στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είναι έτσι τα πράγματα, ενώ προσέθεσε πως θα μπορούσε η ομάδα του να έχει αποφύγει κάποια λάθη και πως θα είναι καλύτερη με τις μεταγραφές.

Αναλυτικά: «Σε γενικές γραμμές είδα θετική εικόνα και βελτίωση σε σχέση με το φιλικό με τον Πανιώνο. Περίμενα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην έδρα της Μαλίν, είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή καταφέραμε να σκοράρουμε αρκετές φορές. Πολλοί ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ήμασταν πειθαρχημένοι αν και κάναμε ορισμένα λάθη τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και είχαμε γενικώς θετική εικόνα.

Είναι πολύ καλό το ότι παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, με την μπάλα κάτω, κινητικότητα, γρήγορες εναλλαγές, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Με τις μεταγραφές θα γίνουμε πιο δυνατοί, γιατί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι αλλιώς τα πράγματα και σε δύο εβδομάδες πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γιατί θα αντιμετωπίσουμε πιο δυνατές ομάδες. Αυτές θα παίξουν αγώνες ζωής ή θανάτου απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και θα πρέπει να είμαστε στο πικ της φόρμας μας».