Βαθμολογία

Κοντοχρήστος, ο τέταρτος στο Αίγιο

Το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιάλειου για τη καλοκαιρινή περίοδο είναι γεγονός από το μεσημέρι της Παρασκευής (7/7). Μετά, λοιπόν, τους Βατουσιάδη, Πολίτη και Σακελλαρόπουλο, οι Αιγιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Χρήστου Κοντοχρήστου. Ο 26χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κοντοχρήστο. Ο 26χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Ο «μελανόλευκος» (πλέον) ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις και από τη Super League (τη σεζόν 2012-13 με τον Πανιώνιο), έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μοντάνα στην Α' Εθνική Βουλγαρίας, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές.

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα πολύ ικανοποιημένος που ανήκω πλέον στην ομάδα του Παναιγιαλείου. Υπόσχομαι πως θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πως η μεγάλη δύναμη του Παναιγιαλείου είναι ο κόσμος του, τον οποίο περιμένω να μας στηρίξει, έτσι ώστε όλοι μαζί να ανεβάσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι τον ιστορικό αυτό σύλλογο».