Βαθμολογία

Η τελική επιλογή είναι του... Αντρέ Πάους!

Με 32 ποδοσφαιριστές ολοκληρώθηκε η σημερινή (6/7) πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA.

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου βρέθηκαν οι Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Παπαπολυμέρου, Ρέντζας, Άλμπι Άλλα, Γεωργακόπουλος, Καλύβας, Μασούρας, Ναβάρο, Γκόλιας ,Καρατάσιος, Φάρκας, Κόντορ, Γουάλας Περέιρα, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Αγρόδημος, Λαμπρόπουλος, Ντέλετιτς, Κουτσανικούλης, Γκαγιέχο, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο , Χοτζάλι, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Κρητικός, Ντοντό, Ζίζιτς και Κριζμάν.

Ανάμεσα σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές υπήρξαν «επιστροφές» από παίκτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί, ενώ οι Παπαπολυμέρου και Καλύβας είναι δύο ποδοσφαιριστές που προήλθαν από τα τμήματα υποδομής. Προπονούνται με την αντρική ομάδα δίχως να έχουν υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ανάμεσα στους 32 λοιπόν αυτούς ποδοσφαιριστές, ο Αντρέ Πάους κάλειται να διαμορφώσει το πλάνο του και να επιλέξει αυτούς που θα θέσει ουσιαστικά «εκτός», μιας και όπως δήλωσε σήμερα επιθυμεί να δουλέψει με 24 παίκτες στην προετοιμασία του συλλόγου.

Μέχρι λοιπόν να ανακοινωθεί και επίσημα η αποστολή της ΑΕΛ που τα ταξιδέψει στο Καρπενήσι, ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιοι εν τέλει θα «περάσουν» τα τεστ του Ολλανδού. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται το σενάριο να αξιολογήσει αρκετούς παίκτες την περίοδο της προετοιμασίας και ύστερα να αποφασίσει τους καταλληλότερους για το δικό του πλάνο.