Βαθμολογία

O κόσμος της ΑΕΛ δήλωσε «παρών» στην πρώτη προπόνηση (PICS)

Με την παρουσία πολλών οπαδών της ΑΕΛ (περίπου 1500) πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της «Βασίλισσας του Κάμπου». Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ακολούθησε ο αγιασμός και εν συνεχεία η προπόνηση.

Οι φίλοι της ΑΕΛ απέδειξαν ότι για ακόμα μια φορά βρίσκονται κόντα στην αγαπημένη τους ΑΕΛ και παρακολουθούν από τις κερκίδες του AEL FC ARENA την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της χρονιάς, προκειμένου να δώσουν ώθηση στην ομάδα να ξεκινήσει δυναμικά μια δύσκολη χρονιά αλλά και την προετοιμασία αυτής στο Καρπενήσι.

Οι προσεγμένες κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ ως προς την ολοκλήρωση του ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φαίνεται να έχουν πείσει τους φιλάθλους της ομάδας που δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την αποψινή γιορτή της ομάδας. Αυτή η προσπάθεια του συλλόγου σήμερα (6/7) αναγνωρίστηκε και εμπράκτως, μετά το δυναμικό «παρών» που δήλωσαν οι φίλοι των «βυσσινί», γεμίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις κερκίδες του γηπέδου και παρέχοντας ένα «θερμό χειροκρότημα» προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Το Athleticlarissa.gr βρίσκεται στο AEL FC ARENA και σας μεταφέρει τις εικόνες: