Βαθμολογία

Οι ευχές των νέων αποκτημάτων της ΑΕΛ! (PICS)

Αισίως ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην αίθουσα συνεντεύξεων του AEL FC ARENA, όπου βρίσκεται φυσικά και το Athleticlarissa.gr.

Στην εκδήλωση ο μεγαλομέτοχος της ομάδας καλωσόρισε τις νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά να εκφράζει την ευχαρίστησή του για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ και να δίνει τις ευχές του ενόψει της νέας χρονιάς.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε πως... «Καλή χρονιά σε όλους. Θα προτιμούσα να μην παρουσιάσω εγώ τα παιδιά αλλά ο κ. Παραφέστας ώστε να συνδέσουμε εκείνη τη μεγάλη ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είναι αναπόσταστο κομμάτι της ΑΕΛ. Θα σας παρουσιάσω με έναν λιτό τρόπο όλα τα νέα παιδιά που απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν στόχους. Στην πρώτη μου τοποθέτηση πέρυσι στην αντίστοιχη περίοδο είχα οριοθετήσει τους στόχους της ΑΕΛ και είχα πει ότι θα δώσουμε αγώνα επιβίωσης και ο στόχος θα ήταν η επιβίωση της και έγινε έτσι όπως ακριβώς σας είπε. Γνώριζα σε τι ζούγκλα θα παίζουμε και πόσο επαληθεύτηκα στις προβλέψεις μου που εκείνοι οι δύο βαθμοί την πρώτη αγωνιστική με το γκολ του Λεοζίνιο παραλίγο να αποβούν μοιραίοι.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες και τους προπονητές έστω και αν στο τέλος η ομάδα σώθηκε από τους Πάους, Φυντάνη, Μαντζιώκα, Τσότσα, Βουτυρίτσα, τους ιατρούς τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και τους συναδέλφους μας στο ΔΣ που δεν κοιμηθήκαμε ούτε ένα βράδυ.Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και στόχος είναι η κατάκτηση θέσης μεταξύ 5ης και 10ης. Οποιαδήποτε άλλη θέση θα είναι αποτυχία γιατί φέτος ξεκινάμε εντελώς διαφορετικά με έναν τεχνικό που γνωρίζει το AEL FC ARENA, τα Δένδρα, την ομάδα, τα αποδυτήρια, έχει καταλάβει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τι σημαίνει για το νομό, τη Θεσσαλία και το ελληνικό ποδόσφαιρο.Το περιβάλλον της ΑΕΛ είναι αναβαθμισμένο. Ο Καλαποθαράκος είναι ο καλύτερος γυμναστής, έχουμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων τον Κάντα,  το καλύτερο ιατρικό τιμ, τους καλύτερους φυσιοθεραπευτές και φροντιστές.Το ίδιο περιβάλλον και θα το έχουμε για πάντα. Έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τα νέα παιδιά που δεν τα προορίζουμε για μια χρήση. Αν δείτε τις ηλικίες τους, μας εγγυόνται μια προοπτική από 3 έως 5 τουλάχιστον χρόνια. Ευχή μου είναι τα παιδιά αυτά να παίξουν όσα χρόνια μπορούν να ανταποκρίνονται σε αυτό που η ΑΕΛ θέλει από τους παίκτες. Πάμε να τους καταστρέψουμε όλους».

Οι νεοαποκτηθέντες της ΠΑΕ ΑΕΛ πήραν εν συνεχεία τον λόγο και μίλησαν ο καθένας ξεχωριστά για τη «νέα σελίδα» που ανοίγεται στην καριέρα τους.

Δείτε αναλυτικά τα λόγια του καθενός:

Χρήστος Αγρόδημος: «Καταρχάς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της καρδιας μου. Για κάθε Λαρισαίο είναι όνειρο το να αγωνιστεί στην ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή μας που με επέλεξε. Από μεριάς μου η ομάδα θα πάρει το 100% των δυνατοτήτων μου. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες και τώρα είναι ώρα για δουλεια.»

Γουάλας Φερνάντο Περέιρα: « Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο. Γνωρίζω τη Λάρισα γιατί έχω παίξει εδώ με την ομάδα της Ξάνθης. Είναι ωρα για δουλειά. Θα προσπαθήσω μαζί με τους οπαδούς να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.»

Λεοζίνιο: «Θέλω να πω ευχαριστώ στον πρόεδρο που είμαι εδώ. Ήθελα να έρθω από τον Δεκέμβριο. Θα δώσω το 100 % ώστε η ΑΕΛ να βρεθεί σε καλύτερη θέση»

Αλέξανδρος Σαφαρίκας: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την μεγάλη ευκαιρία. Θα δώσω το καλύτερο δυνατό. Θα δουλέψω όσο περίσσοτερο μπορώ και ελπίζω μέσα από τη δουλειά να πιάσουμε τους στόχους μας και να βρεθούμε όσο πιο ψηλα γίνεται»

Μλάντεν Μπόζοβιτς: « Είδα το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις και πιστευώ με τη βοήθεια των οπαδών που είναι ο 12ος παίκτης να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δε χρειάστηκε παραπάνω από ένα λεπτό να συμφωνήσω με την ομάδα.»

Άλμπι Άλλα: « Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομαδα. Όταν είδα το προνονητικό κέντρο κατάλαβα ότι η ομάδα έχει τα πάντα για να φτάσουμε ψηλά και ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Νίκολα Ζίζιτς: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο. Εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα. »

Σάντι Κρίζμαν: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο. Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να έχουμε καλά αποτελέσματα.»

Μείνετε συντονισμένοι στο Athleticlarissa.gr καθώς ακολουθεί ρεπορτάζ από την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας για τη φετινή χρονιά που έπεται εντός ολίγου στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA!