Βαθμολογία

Πρώτη με έκπληξη στη Λαμία

Τα κεφάλια μέσα στη Λαμία, στην οποία την Τετάρτη (5/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης παρουσία περίπου 400 φιλάθλων της ομάδας.

Ο κόσμος ήταν πολύς, υπολογίζεται στα 400 άτομα, και μάλιστα σε έναν χώρο που δεν είναι ούτε εύκολη η πρόσβαση ούτε το να κάτσει κανείς για να παρακολουθήσει την προπόνηση. Αυτό φυσικά δείχνει τη δίψα των οπαδών εν όψει της νέας χρονιάς.

Έκπληξη υπήρξε τελικά και ήταν ο Βάντερσον. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να είχε χαιρετήσει προ ημερών μέσω facebook, όμως, προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους όπως και τα επτά μεταγραφικά αποκτήματα.

Συνολικά ο Μπάμπης Τεννές είχε στη διάθεσή του 19 παίκτες. Είναι οι: Ακόστα, Ποντλόγκαρ, Βουό, Βασιλαντωνόπουλος, Φράγκος, Τσέλιος, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Πίτκας, Καραγιάννης, Παπαργυρίου, Όμο, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Βάντερσον, Βορύλλας, Μανιάς, Πουλίτσας, Πατσαρούχας. Δικαιολογημένα απουσίαζε ο Μπλάζιτς.

«Απομένουν ακόμη κάποιες κινήσεις» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Γιώργος Ποντίκας, ενώ στην προπόνηση βρέθηκε τόσο ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου όσο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης. Ο τελευταίος είπε πως το ΔΑΚ θα είναι έτοιμο στα τέλη Αυγούστου.

Υπήρξε ενημέρωση και για τα διαρκείας. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες με τα πιο φθηνά να είναι στα 140 ευρώ στην ιστορική πρώτη σεζόν των «κυανόλευκων» στη Σούπερ Λίγκα.