Βαθμολογία

Μπογδάνος για την απόλυσή του: «Ραντεβού στα ειδησάδικα»

Δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις του σχετικά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Κωσταντίνος Μπογδάνος, εμμένοντας πως η δήλωσή του δεν ήταν σχόλιο ήταν ρεπορτάζ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, την Τετάρτη (5/7), μετά την απόλυσή του από τον ΣΚΑΙ, ο δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα αιχμηρός και προς το Μαξίμου αλλά και προς τον τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως σημειώνει, του ζητήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή και να μην πει τίποτα για το χθεσινό γεγονός κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε, όπως αρνήθηκε και να παραιτηθεί.

«Ραντεβού στα ειδησάδικα», γράφει χαρακτηριστικά στο τέλος

Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook:

«Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε "δήλωσή" μου χαρακτηρίζοντάς την "ανάρμοστη" και "αδόκιμη", ενώ με εγκάλεσε για "παραπληροφόρηση". Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία - θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.

Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο - και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την "καθ'υπόδειξιν" απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.

Ραντεβού στα ειδησάδικα!».