Βαθμολογία

Έδωσε τα χέρια με Σουλιώτη!

Παίκτης της Βέροιας πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Σουλιώτης, ο οποίος την Τετάρτη (5/7) έδωσε τα χέρια με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Έτσι το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να πέσουν και οι υπογραφές.

Ο 21χρονος τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε μόλις ένα ματς στη Σούπερ Λίγκα με την ΑΕΛ και δύο στο Κύπελλο, ενώ την ακριβώς προηγούμενη χρονιά είχε ξανά ένα ματς πρωταθλήματος και τρία Κυπέλλου. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Τύρναβος.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός των Ημαθιωτών, οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον Στέργιο Τσιμίκα. Ο 23χρονος μέσος αφήνει τον Πανσερραϊκό και θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Στέργιο Καψάλη. Αυτό που βγαίνει από τη Βέροια είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει και τυπικά αυτό το θέμα.

Τέλος, ενημερώσαμε πως ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης είναι στη λίστα του Απόστολου Χαραλαμπιδη και οι επαφές συνεχίζονται. «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», λένε οι «κυανέρυθροι», που ευελπιστούν άμεσα να ολοκληρώσουν και αυτή τη μεταγραφή.