Βαθμολογία

Περιμένουν τον Σπανό για να φορτσάρουν

Μπορεί να υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εξετάζουν αυτές τις μέρες στον Παναιγιάλειο, αλλά για συγκεκριμένες θέσεις ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη με τους διοικούντες να περιμένουν την επιστροφή του Δημήτρη Σπανού.

Ο Αιγιώτης τεχνικός είναι στη Ρόδο για ένα σεμινάριο και επιστρέφει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην πόλη του. Τότε αναμένεται να σηκώσουν μανίκια οι «μελανόλευκοι» και να κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Από εκεί και πέρα, το a-sports.gr αποκάλυψε τη μεταγραφή του Χρήστου Κοντοχρήστου και είχαν απομείνει απλώς τα τυπικά. Ο παίκτης βρήκε λύση και με τον στρατό, πήρε αναβολή και το πιθανότερο είναι να υπογράψει εντός της Παρασκευής (7/7).

Όσον αφορά το θέμα του Ηλία Τσιλιγκίρη, η ΠΑΕ είχε ενημερώσει πως θα ξεκαθαρίσει εντός της Τρίτης (4/7) και ουσιαστικά αυτό έγινε. Στην επαφή των δύο πλευρών διαπιστώθηκε νέα διαφορά στο οικονομικό και μένει να φανεί εάν θα αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

Τέλος, το οικονομικό είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο έως τώρα δεν έχουν ολοκληρωθεί και άλλες μεταγραφές με πολλούς παίκτες να ζητούν χρήματα που κρίνονται απαγορευτικά αυτή τη στιγμή στο Αίγιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Βαγγέλης Γκότοβος. Με τον 30χρονο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, υπήρξε επαφή, αλλά το κασέ του αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να καλυφθεί.

a-sports.gr