Βαθμολογία

Στανόγεβιτς: «Πιθανό να χρειαστούμε άλλους δύο-τρεις»

Τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ΠΑΟΚ φάνηκαν την Τρίτη (4/7) στο φιλικό με τη βελγική Τούμπιζε. Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν με 4-0 και μετά τη λήξη του ματς ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στις μεταγραφές που περιμένει να γίνουν όσο και στους νεαρούς της ομάδας, ενώ στάθηκε στο θέμα του τερματοφύλακα και στις πρώτες του εντυπώσεις γενικά. Αναλυτικά:

Αρχικά τόνισε ότι: «Σε γενικές γραμμές, για πρώτο φιλικό παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος. Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό, οι παίκτες προέρχονται από δυο προπονήσεις, ήθελα να δω κάποια στοιχεία όσον αφορά την άμυνα, την ανάπτυξη, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την δουλειά από μια καλή βάση: «Ναι είναι γεγονός ότι ξεκινάμε από μια καλή βάση. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχουμε, όμως θέλουμε 2 με 3 ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανέβουμε επίπεδο. Ελπίζω ότι θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα δουλέψουμε όπως θέλουμε. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν καλή χημεία, θα παίξουμε ακόμη καλύτερα με το δεύτερο επιθετικό. Αυτό που θέλουμε να βρούμε τις επόμενες ημέρες είναι το πώς θα δουλέψουμε όλοι μαζί».

Σχετικά με την θέση του τερματοφύλακα και το νεαρό Σιαμπάνη: «Περιμένω νέα, αλλά είναι και ο κ. Μίχελ εδώ, οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Είναι γεγονός ότι περιμένω τερματοφύλακα. Ο Σιαμπάνης είναι νεαρός και δουλεύει και δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Ωστόσο, έδειξε μια έλλειψη συγκέντρωσης και πρέπει να σκεφτόμαστε, πότε μπορούμε να παίξουμε και πότε πρέπει να πάρουμε ρίσκο γιατί η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική».

Σχετικά με το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Δε θα σας απαντήσω τώρα. Θα δούμε την εικόνα της ομάδας στα επόμενα φιλικά και θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά είναι πιθανό να χρειαστούμε άλλους δύο-τρεις παίκτες».

Ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα παίξουμε με διαφορετικό τρόπο τότε, θα δουλέψουμε έως τότε. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για τις θέσεις που θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό θα το δούμε από τα φιλικά, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου και αν θα έχουν ευκαιρίες, ανέφερε ότι: «Ναι φυσικά και είναι και κάτι που εξαρτάται από τους ίδιους. Στην προετοιμασία έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους. Είμαι ικανοποιημένος από τον Δημητρίου, αλλά και από τους Πούγγουρα, Δεληγιαννίδη οι οποίοι συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην πρώτη ομάδα».