Βαθμολογία

Αυτοί πάνε στο Βέλγιο με τον Ολυμπιακό

Ήταν δεδομένο πως θα βγάλει ειδήσεις και θα δώσει πατήματα για συζητήσεις η αποστολή του Ολυμπιακού για το Γκενκ, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Ο Μπέσνικ Χάσι μετά την προπόνηση της Τρίτης (4/7) στην οποία οι Φιγκέιρας (σφίξιμο στον προσαγωγό) και Γιαννιώτης (ελαφριά κάκωση στο θωρακικό τοίχωμα) γυμνάστηκαν ατομικά, ανακοίνωσε ποιοι είναι οι 26 που θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (5/7) για το Βέλγιο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδας, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Αυτοί που κόπηκαν από τον Χάσι είναι οι Ρισβάνης, Γιαννιώτας, Βέργος, Κασάμι, Βιάνα, όπως και ο Ντα Κόστα που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Σε σχέση με την αποστολή στο Ζέεφελντ, στο Βέλγιο δεν ταξιδεύουν και οι Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης, Βρουσάι (όλοι της Κ-20) αλλά και ο Μπουχαλάκης, ο οποίος αναμένεται να πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.