Βαθμολογία

Σάλος με τις δηλώσεις Μπογδάνου για τον Τσίπρα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια ατάκα του δημοσιογράφου του «ΣΚΑΙ», Κωνσταντίνου Μπογδάνου, κάνοντας τον τηλεοπτικό σταθμό να βγει και να ζητήσει συγγνώμη.

Τι είπε ο δημοσιογράφος; Στην εκπομπή του, την Τρίτη (4/7), ανέφερε πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Λουκά Παπαδήμου κρύβονται πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα και σχολίαζε: «Όσο για την επίσκεψη, είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα Πρωθυπουργού και ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει "είστε καλά"».

«Θέλουν, λοιπόν, κάποιοι να πάει ο Πρωθυπουργός σε αυτούς που καίγονται;», πρόσθεσε

Η συγγνώμη του ΣΚΑΙ

«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός.

«Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων», καταλήγει.