Βαθμολογία

Νέα προσθήκη για τον Ιάλυσο

Δεν σταματά η ενίσχυση στον Ιάλυσο, με τους «τοξοβόλους» να προχωρούν την Τρίτη (4/7) σε ακόμα μία μεταγραφή. Πρόκειται για τον Στέλιο Ποζατζίδη, ο οποίος έχει θητεύσει στο παρελθόν σε ΠΑΟΝΕ και Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Κλεάνθη Παραδεισίου.

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ποζατζίδη. Ο Στέλιος είναι 20 χρονών , έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται ως μέσος.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του ΠΑΟ Νέων Επιβατών και του Απόλλων Καλαμαριάς στη Γ’ εθνική. Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με την ομάδα του Κλεάνθη Παραδεισίου στην Α τοπική κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Από την πλευρά του, ο 20χρονος χαφ δήλωσε μετά την επισημοποίηση του deal: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα και τον προπονητή κ. Αλεξιάδη για την εμπιστοσύνη. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100 % για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».