Βαθμολογία

Άλλαξε απόφαση και αποχώρησε ο Τσέναμο

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται από την Τρίτη (4/7) ο Λουίτζι Τσέναμο. H Λαμία και ο 37χρονος τερματοφύλακας είχαν δώσει τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους από την Τετάρτη (28/7), όταν δηλαδή έγινε η μεταξύ τους συνάντηση, όμως, τελευταία στιγμή ο ποδοσφαιριστής έκανε πίσω.

Τι συνέβη; Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr ο Τσέναμο είχε πει πως θα κάνει μία τελική συζήτηση με την οικογένειά του πριν υπογράψει. Τα δικά του πρόσωπα δεν ήταν θετικά στο να ανανεώσει και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ο ίδιος ζύγισε τα δεδομένα, είδε ότι δεν θα είναι και πρώτη επιλογή και αποφάσισε για τους συγκεκριμένους λόγους να αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση που του έγινε ήταν με μειωμένες αποδοχές, όμως, από το περιβάλλον του ξεκαθαρίζεται πως δεν υπήρξε οικονομικό ζήτημα. Δεν έγιναν παζάρια, δεν ζήτησε κάτι περισσότερο, απλώς ενημέρωσε ότι ακυρώνει τη συμφωνία.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από το ακόλουθο ποστάρισμά του στο facebook: «Αποστολή εξετελέσθη! Για διάφορους λόγους, αποφάσισα να μην αποδεχτώ την πρόταση του Πας Λαμία για ανανέωση του συμβολαίου μου. Ευχαριστώ τον κύριο Παπαϊωάνου και τον κύριο Τεννέ για την συνεργασία μας και τους εύχομαι να φτάσουν την ομάδα εκεί που ονειρεύονται. Η επόμενη μέρα με βρίσκει σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Luigi Cennamo».