Βαθμολογία

Λαμπρόπουλος: «Θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για τια τους «βυσσινί», τη νέα χρονιά που «έρχεται», ενώ τόνισε ότι η ΑΕΛ θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Για τη νέα χρονιά, σχολίασε:

«Σε κάθε αρχή πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία. Βλέπουμε προσεγμένες μεταγραφές και ότι η ομάδα βαδίζει διαφορετικά. Θα είναι καλύτερη χρόνια από την περσινή, η οποία ήταν μια χρονιά προσαρμόγης. Η ομάδα θέλουμε να τερματίσει πιο ψηλά φέτος. Είναι ένας εφικτός στόχος και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Για το αν θα πάξει ρόλο η κλήρωση που θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν, τόνισε:

«Δεν έχει σημασία η κλήρωση. Δεν υπάρχει πλέον το φόβητρο που να πεις ότι η κλήρωση μπορεί να βοηθήσει ή όχι. Αν ξεκινήσουμε καλά μπορούμε να δούμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη ευκολία. Αλλά αυτό εξαρτάται από εμάς και από καμία κλήρωση.»

Για το ότι θα υπάρξει ανταγωνισμός στην ομάδα για μια θέση στην ενδεκάδα, απάντησε:

«H ομάδα έχει αρκετούς καλούς παίκτες. Ο υγιής ανταγωνισμός βελτώνει τον κάθε παίκτης ξεχωριστά αλλά και την ομάδα. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν.»

Για τον ίδιο και την προσωπική του απόδοση, τόνισε:

«Έχω κάνει και εγώ πολλά λάθη σε προσωπικό επίπεδο. Ο καθένας ξέρει τα λάθη και τις αδυναμίες του και πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτά ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός.»

Για το γεγονός πως η ομάδα εμπιστεύεται νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως είχε κάνει και τη χρονιά που μας πέρασε, σχολίασε:

«Ειναι ρίσκο να εμπιστεύεσαι τους νέους αλλα γιατί να μην τους δικαιώσει και να μην τους επιβραβεύσει για την πορεία της ομάδα»

Τέλος, ανέφερε:

«Θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο καθένας έχει περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχει αισιοδοξία και ποιότητα στην ομάδα και θεωρώ ότι η ομάδα θα φτάσει αρκετά ψηλά»