Βαθμολογία

Ο θρίαμβος του Euro 2004 και το Survivor «πάνε μαζί» (VIDEOS)!

Πέρασαν κιόλας 13 χρόνια από το έπος του 2004, όμως τίποτα από αυτά που ζήσαμε εκείνη την περίοδο δεν μπορεί να ξεχαστεί...

Σαν σήμερα η Ελλάδα «ανάγκασε» ολόκληρη την Ευρώπη να υποκλιθεί στη δυναμική της, καθώς ήταν αυτή που κατάφερε να σηκώσει ψηλά το τρόπαιο του Euro στην Πορτογαλία.

Ήταν αυτή που επικράτησε δύο φορές των διοργανωτών. Στην πρεμιέρα, αλλά και τον τελικό. Ήταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είχε αποκλείσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης τη Γαλλία του Ζινεντίν Ζιντάν. Ήταν τα παλικάρια του Ότο Ρεχάγκελ που δεν φοβήθηκαν τους Νέντβεντ, Τσεχ, Μπάρος και Ροσίτσκι της Τσεχίας και τους «έκλεψαν» την πρόκριση στα ημιτελικά.

Έμενε ο τελικός κόντρα στους Πορτογάλους και η υποχρέωση των ποδοσφαιριστών μας να επαναλάβουν τον θρίαμβο της πρεμιέρας. Το έπραξαν και βρέθηκαν επάξια στην κορυφή.

Αρκετά χρόνια αργότερα βέβαια οι μνήμες αυτές δεν μπορούν να ξεχαστούν... Και πως θα μπορούσαν άραγε;

">http://

Με αφορμή τη σημερινή (04/07) επέτειο της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και το... Survivor που έχει καθηλώσει όλους τους Έλληνες στους τηλεοπτικούς του δέκτες όπως ακριβώς είχε κάνει τότε και η «γαλανόλευκη», το Athleticlarissa.gr θυμάται ένα ανεπανάληπτο σκηνικό που είχε λάβει χώρα στο Survivor του 2004.

Πιο συγεκριμένα σε ένα αγώνισμα επάθλου, οι συντελεστές του γνωστού ριάλιτι είχαν μία φανταστική ιδέα και έδωσαν για έπαθλο μία... βιντεοκασέτα. Μια βιντεοκασέτα η οποία περιείχε τον τελικό μεταξύ Πορτογαλίας και Ελλάδας στον τελικό του Euro.

Οι παίκτες λόγω του ότι δεν είχαν επαφή με τη δική μας πραγματικότητα, δεν γνώρισαν την πορεία της "γαλανόλευκης" στα γήπεδα της Πορτογαλίας, οπότε έπαθαν πλάκα όταν έμαθαν πως φτάσαμε στον τελικό. Το τι έγινε εκεί, έπρεπε να το κερδίσουν για να μάθουν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

">http://

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ