Βαθμολογία

Θετικός για επιστροφή στην Παναχαϊκή ο Κυβελίδης

Τη φανέλα της Παναχαϊκής είναι διατεθειμένος να φορέσει και πάλι ο Λεωνίδας Κυβελίδης, δηλώνοντας ότι θέλει να γυρίσει στους «κοκκινόμαυρους». Μιλώντας στην εφημερίδα «Μatch», ο 31χρονος επιθετικός ανέφερε αρχικά: «Φυσικά, για την Παναχαϊκή είμαι πάντα διαθέσιμος και θα ήθελα να επιστρέψω, ιδιαίτερα τώρα που όπως βλέπω γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά. Από κει και πέρα, όμως, είμαι επαγγελματίας και θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου.

Σίγουρα στην Παναχαϊκή πέρασα πολύ ωραία χρόνια, αγάπησα την ομάδα και αγαπήθηκα πολύ από τον κόσμο. Πρέπει να πω, όμως, πως και φέτος με την Καλαμαριά κάναμε εξαιρετική σεζόν σε όλα τα επίπεδα και ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα όσα έζησα στην Καλαμαριά την περασμένη σεζόν. Θα συζητήσω μαζί τους και για τη νέα χρονιά, όμως δεν αποκλείω από την κουβέντα και άλλες ομάδες».

Και πρόσθεσε: «Η Πάτρα και η Παναχαϊκή για μένα έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, όπως είναι γνωστό άλλωστε. Γεννήθηκε και η κόρη μου εδώ πριν δυο μήνες και όλη μου η οικογένεια αγαπάμε την πόλη».