Βαθμολογία

Πολύς κόσμος στην πρώτη του Ατρόμητου

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έκανε τη Δευτέρα (3/7) ο Ατρόμητος και την παράσταση έκλεψαν οι περισσότεροι από 700 οπαδοί των «κυανόλευκων» που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου.

Παρά την έντονη ζέστη, λοιπόν, ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών», με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σπανό να τονίζει ότι ο στόχος είναι η είσοδος στην πεντάδα και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Ξεκινάμε με αισιοδοξία τη νέα σεζόν. Θεωρώ ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σωστός. Θέλουμε να δημιουγήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα παίρνει τα αποτελέσματα.

Φέτος είναι μια χρονιά αλλαγών για τον Ατρόμητο. Έφυγαν δέκα παίκτες και θα έρθουν περίπου τόσοι, οπότε χρειάζεται υπομονή. Η πέμπτη θέση θα είναι ανοιχτή για πολλές ομάδες και θα την διεκδικήσουμε, όπως άλλωστε και τον στόχο του Κυπέλλου που πάντοτε μας ενδιαφέρει. Έχουμε κατεβάσει αρκετά το μέσο όρο ηλικίας και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα. Ευελπιστούμε ότι όλα αυτά θα τα δούμε στο χορτάρι», δήλωσε ο Γ. Σπανός.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Περιστεριωτών Νταμίρ Κάναντι ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος από όσα έχω δει ως τώρα, η ομάδα βγάζει θετική ενέργεια και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και γι' αυτό επέλεξα να έρθω. Το κλίμα είναι οικογενειακό. Γνωρίζω την ομάδα αυτή την εβδομάδα, την οποία θα την χαρακτήριζα προσαρμογής».

Με τη σειρά του, ο τιμ μάνατζερ Νίκος Λαζαρίδης σημείωσε: «Είναι δύσκολο για μένα, προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα μου καθήκοντα. Είναι ωραία να παίζεις ποδοσφαιρο, αλλά όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν. Παρ' όλα αυτά, παραμένω στο χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό με ικανοποιεί».

Ενώ από την πλευρά των νεοαποκτηθέντων ειπώθηκαν τα εξής:

Δημήτρης Χατζηισαΐας: «Ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες, στόχους και μέσα από την σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.

Είναι δύσκολο να μένεις πίσω μετά από μια χρονιά γεμάτη. Οφείλω να μην το βάλω κάτω και να το δείξω αυτό μέσα στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος ξεκινάει κάτι νέο και υπάρχει αισιοδοξία».

Γιώργος Μανούσος: «Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να φτάσουμε στους στόχους μας. Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο και ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Δούλεψαν πολύ για να φτάσω εδώ και δεν θα σταματήσω να το κάνω. Θα δίνω το 110%. Ο Ατρόμητος πάντα είχε υψηλούς στόχους και δεν το σκέφτηκα πολύ για να έρθω».

Θοδωρής Βασιλακάκης: «Ήμουν 8 χρόνια στην Ξάνθη και τώρα βρέθηκε αυτή η στιγμή να κάνω το παραπάνω βήμα. Βρέθηκε ο Ατρόμητος στο δρόμο μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Όταν έμαθα το ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο ήταν σχεδόν άμεση η απάντηση μου. Ήθελα να έρθω στην Αθήνα για μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ήταν το καλύτερο για μένα το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ατρόμητος και γι αυτό επέλεξα να έρθω».

Στην πρώτη συγκέντρωση το «παρών» έδωσαν συνολικά 24 παίκτες και αυτοί ήταν οι εξής: Θεοδωράκης, Κίναλης, Μανδάς, Τσατσόπουλος, Μπαστακός, Βασιλείου, Κατράνης, Νάτσος, Στρούγγης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ούμπιντες, Μανούσος, Αντόνιο, Μενσά, Χατζησαΐας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης.