Βαθμολογία

Aπέκτησε Ταβλαδωράκη ο Ατσαλένιος

Για τη δεύτερη θητεία του στον Ατσαλένιο ετοιμάζεται ο Κώστας Ταβλαδωράκης, καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τους Κρητικούς το βράδυ της Δευτέρας (3/7). Ο 31χρονος μέσος είχε παίξει στον ΠΟΑ και τη σεζόν 2006-07, ενώ την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Κώστα Ταβλαδωράκη ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα και πάλι πίσω στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Στη δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ, ο Κώστας Ταβλαδωράκης, τόνισε: “Επιστρέφω σε μία ομάδα που τους ξέρω και με ξέρουν. Την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκαν στον ΠΟΑ, είχα μείνει ικανοποιημένος και αυτό το γεγονός ήταν ένα κίνητρο για να επιστρέφω. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο πολλή δουλειά γιατί μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας”».