Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η ιστορική Γ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα γραφεία του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Φιλιππούπολης την Δευτέρα (03/07) παρουσία πολλών μελών η καθοριστική και ιστορικής σημασίας Γενική Συνέλευση του λαρισινού συλλόγου.

Κατά την διάρκεια αυτής έγιναν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των τακτικών αλλα και των αναπληρωματικών μελών του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, ενώ εκλέχθηκε και τριμελής εξελεγκτική Επιτροπή.

Επίσης πάρθηκε απόφαση για την σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ενώ ψηφίσθηκαν και τα καταστατικά διατάξεων της νέας ΠΑΕ. Ακόμη καθορίσθηκε και το Μ.Κ. της νέας ΠΑΕ βάσει νομοθεσίας.

Θα τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων 10.000 μετοχές των 30 ευρώ έκαστη, ενώ το 10% του αρχικού Μ.Κ. θα πάει στο ιδρυτικό σωματείο, δηλαδή στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο νύν πρόεδρος και προφανώς νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς ο οποίος εξήρε την συνολική προσπάθεια όλων των συνεργατών του, από την ώρα που ήρθε στον ιστορικό σύλλογο, τον οποίο αγάπησε και δέθηκε μαζί του, μέχρι και τώρα.

Ζήτησε να μην υπάρξει ούτε τώρα, αλλά ούτε και στο μέλλον διαχωριστικές "γραμμές" ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ, λέγοντας ότι νοιώθει πως όλοι είναι μια οικογένεια.

Επίσης τόνισε πως οι μετοχές είναι "ανοιχτές" και διαθέσιμες για τους φιλάθλους, που θέλουν να πάρουν.  Επισήμανε ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για τον ιστορικό Απόλλωνα, όπου θέλει αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια όλα τα μέλη και τους φίλους του.