Βαθμολογία

Καρτσαμπής: «Δυστυχώς δεν τον θέλουν τον Ηρακλή»

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αγαπούν τον Ηρακλή και τον τελευταίο καιρό τρέχουν για εκείνον προκειμένου να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Τάσος Καρτσαμπής.

Ο άλλοτε παίκτης των «κυανόλευκων» μίλησε στον Arena FM για την όλη κατάσταση που επικρατεί και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως θα τρέξει όσο μπορεί προκειμένου να δικαιωθεί ο «Γηραιός». Αναλυτικά: «Άλλη μια φορά το μέλημά μας είναι πως θα σωθεί η ομάδα. Με λυπεί πολύ αυτό. Με ενοχλεί πολύ το άδικο.

Και για μια ομάδα που είναι το σπίτι μου θα τρέξω μέχρι να δικαιωθούμε. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Στα χαρτιά δε γράφει πουθενά ότι ομάδα που δεν πληροί τον φάκελο αδειοδότησης πέφτει κατηγορία.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όπως και το 2011. Και τότε νομίσαμε ότι θα μείνουμε κατηγορία και είδατε τι έγινε. Δυστυχώς δεν τον θέλουν τον Ηρακλή. Ντρέπομαι που μιλάω για παραμονή.

Δεν μπορώ να ακούω για παραμονή. Βγάζω το καπέλο στα παιδιά που έσωσαν την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να ακούω αν θα βγούμε Ευρώπη, αν θα πάμε στους ομίλους κλπ. Είμαι πολύ αισιόδοξος αλλά κρατάω μια επιφύλαξη».