Βαθμολογία

Σύνθημα ενότητας από Καραντώνη

Μπορεί οι αλλαγές που έγιναν στα Τρίκαλα να ήταν πολλές αυτό τον καιρό με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που θα παραμείνουν στο πόστο τους όπως ο Ζήσης Κατσαντώνης.

Ο τελευταίος θα συνεχίσει να είναι ο γενικός αρχηγός του ΑΟΤ για τέταρτη σεζόν στη σειρά και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας ακόμη μέσω του goaltrikala.gr ότι «όλοι μαζί μπορούμε».

Αναλυτικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο μεγαλομέτοχος κ. Μπαταγιάννης και ο πρόεδρος κ. Μπέκιος ανακοίνωσαν την συνέχεια της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Τρίκαλα. Θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο όπως φυσικά έχω πράξει και στο παρελθόν για να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την ανοδική και αξιοπρεπή πορεία σε όλα τα επίπεδα της αγαπημένης μας ομάδας. Της ομάδας όλων των Τρικαλινών, όπου κι αν βρίσκονται.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές που έχω συνεργαστεί, τον απλό φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων, φίλους και γνωστούς.Εκτιμώ τον σεβασμό που έχω εισπράξει από αυτούς.

Εχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε. Θέλω να ευχηθώ στον μεγαλομέτοχο κ. Μπαταγιάννη, στον πρόεδρο κ. Μπέκιο και σε όλους τους συνεργάτες μου καλή επιτυχία στον ΑΟΤ μας».