Βαθμολογία

Έμεινε στη Νίκη Βόλου ο Μέτσε

Αποφασισμένη να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική τη νέα σεζόν είναι η Νίκη Βόλου και επενδύει στο ρόστερ της με νέα και... παλιά πρόσωπα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Νέτι Μέτσε, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους».

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (3/7), ο 22χρονος αμυντικός μέσος θα φορά τη φανέλα της Νίκης και τη νέα σεζόν. Στις δηλώσεις του μετά τη συμφωνία, ο νεαρός άσος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν, στέλνοντας μήνυμα ότι με «πολλή δουλειά και υπομονή μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή  ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέτι Μέτσε, για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Νέτι Μέτσε είναι γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1995, έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου, τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ στο Πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ' Εθνικής, ενώ έχει και παραστάσεις απο το πρωτάθλημα της Super League καθώς τη χρονιά 2014-2015 με την Νίκη είχε 6 συμμετοχές. Ο Νέτι Μέτσε έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας :

Νέτι τί ήταν αυτό που σε έκανε να ανανεώσεις την συνεργασία σου με την Νίκη;

Η σοβαρότητα και το πλάνο που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής, ήταν από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να αποφασίσω την παραμονή μου στην ομάδα.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα χρονιά; 

Θέλω και αυτή τη χρονιά να δουλέψω σκληρά, να γίνω καλύτερος και να ανέβω επίπεδο και εγώ αλλά και η ομάδα.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας...

Στον κόσμο θα πω, ότι με πολλή δουλειά αλλά και υπομονή μπορούμε να πετύχουμε πολλά. 

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».