Βαθμολογία

Γεσίλ: «Θα είμαι 100% καλύτερος»

Ικανοποιημένοι παρουσιάστηκαν μετά τη λήξη του φιλικού με τον Ολυμπιακό τόσο ο Λάζαρος Λάμπρου όσο και ο Σαμέντ Γεσίλ με όσα έδειξε ο Πανιώνιος στη νίκη με 2-1 το βράδυ τη Κυριακής (2/7).

Αμφότεροι, μάλιστα, υπογράμμισαν όσο απαιτητική ήταν η προετοιμασία που έγινε στο Καρπενήσι και στάθηκαν στην πράξη της ομάδας τους να δώσει τα έσοδα του ματς στην οικογένεια του Βαγγέλη Ελευθεριάδη.

Ο Λάμπρου είπε: «Ο κόσμος ήρθε, φάνηκε αυτό. Υποστήριξε το event», είπε αρχικά και συνέχισε: «Κάναμε μία πολύ δυνατή προετοιμασία. Παίξαμε κόντρα σε δύσκολο αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτά που ήθελε ο προπονητής και νομίζω πως τα καταφέραμε».

Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ σχολίασε: «Έχουμε ένα άλλο δυνατό φιλικό σε τρεις μέρες. Θα πάμε και εκεί με τον ίδιο στόχο και πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό».

Λίγο μετά μίλησε και ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος αρχικά σχολίασε για το φιλικό: «Πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε σε τέτοιες περιπτώσεις και αυτό που θέλουμε είναι να μάθουμε καλά νέα γι' αυτό το παιδί».

Για το ματς: «Ήταν το πρώτο μας φιλικό μετά από μία πολύ γερή προετοιμασία. Παίξαμε το πρώτο μας ματς και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά. Βγάλαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο από αυτά που ζήτησε ο προπονητής».

Για τις διαφορές που βλέπει με τον νέο τεχνικό: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, του αρέσει να παίζει επιθετικά. Έχουμε προσπαθήσει να μάθουμε στην προετοιμασία τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζουμε».

Για τις ευκαιρίες που έχασε πέρυσι και το γεγονός ότι φέτος σκόραρε από το πρώτο ματς: «Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μην έχω τραυματισμούς. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά θα δούμε κάτι διαφορετικό. Θα είμαι 100% καλύτερος και θα προσπαθήσω να πετύχω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ».