Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Δύο-τρεις μεταγραφές, στα μέτρα ματς η Γκόριτσα»

Αρκετά καλός παρουσιάστηκε στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (2/7) κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και τα πιο σημαντικά ήταν τα όσα είπε για τις μεταγραφές. Θέλει 2-3 προσθήκες ακόμα, αλλά δεν θα βιαστεί, ενώ οι Μασούντ και Χατζισαφί θα κάνουν προσπάθεια για να προλάβουν. Αναλυτικά:

«Αν αναλογιστούμε ότι γυρίσαμε από το Καρπενήσι πριν τρεις μέρες και προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα πολύ γρήγορα γιατί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά ματς, το δείγμα ήταν θετικό. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τα δικά μας πράγματα εν όψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Αλλάξαμε σχηματισμό και χώρο πίεσης».

Για την απόφαση του Πανιωνίου να διατεθούν τα έσοδα στον νεαρό Βαγγέλη: «Πρέπει να υπάρχουν ανάλογες ενέργειες απ' όλους. Όταν μπαίνει το ανθρώπινο κομμάτι και μιλάμε για παιδί, είναι εξαιρετικό να βοηθά όπως μπορεί ο αθλητισμός».

Για τις μεταγραφές: «Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε και σε ποιες θέσεις, απλά αυτό που έχω ξαναπεί είναι ότι δεν θέλουμε να κάνουμε βεβιασμένες ενέργειες. Τα παιδιά καταβάλουν αξιόλογη προσπάθεια. Ήρθαν και ο Μασούντ με τον Χατζισαφί. Περιμένουμε άλλες 2-3 κινήσεις».

Για τους δύο Ιρανούς και το αν προλαβαίνουν τα ευρωπαϊκά ματς: «Αύριο περνούν από εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις. Θα προσπαθήσουμε να είναι έτοιμοι, αλλά είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για όλα τα παιδιά».

Για το αν έχει εικόνα από την Γκόριτσα: «Είναι μία νεανική ομάδα, σαφώς ανώτερη από την Σιράκ. Γι' αυτό και ουσιαστικά προκρίθηκε από το πρώτο ματς. Η σλοβένικη είναι από τις καλές σχολές ποδοσφαίρου. Απλά είναι στα μέτρα μας και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς».

Για το πόσο πιο έτοιμος μπορεί αν είναι: «Πιο έτοιμος θα είναι ο Πανιώνιος γιατί επαναλαμβάνω ότι γυρίσαμε πριν τρεις μέρες. Μόνο και μόνο η διαφορά θερμοκρασίας είναι σημαντική. Θα δούμε και στο φιλικό της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ. Θέλαμε δύο δυνατά φιλικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, αλλά καταλαβαίνετε ότι απόλυτα δεν γίνεται».

Για το φιλικό με την Κύπρο: «Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα δώσει από 45 λεπτά στα παιδιά».