Βαθμολογία

Χάσι: «Δεν είμαι ικανοποιημένος»

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, έκανε λόγο για προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων ενώ στάθηκε και στη πολλή ζέστη, η οποία, όπως σημείωσε, δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών, επισημαίνοντας πως στο Λιμάνι δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Για τη φιλική ήττα από τον Πανιώνιο: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση. Είχαμε πολλά προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Είχε και πολλή ζέστη σήμερα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο στο τέλος κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους».

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε, δεν είμαστε νευρικοί, καθώς ξέρουμε τι θέλουμε και δεν θα πάρουμε απλά παίκτη για να τον πάρουμε. Όλοι νομίζουν πως δεν έχουμε χρόνο, αλλά προτιμάμε να περιμένουμε για να κάνουμε τις σωστές επιλογές».

Για τον Πάρντο: «Ο Πάρντο έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε μαζί. Δεν υπάρχει χώρος για όλους, καθώς δεν πρόκειται να δουλέψουμε στο δεύτερο στάδιο με 35 παίκτες».

Για τον Ταχτσίδη: «Είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη μεταγραφή. Είναι ένας Έλληνας διεθνής με καλό αριστερό και θα μας βοηθήσει».