Βαθμολογία

Survivor: Αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Ο Μάριος Ιωαννίδης είχε εξασφαλίσει την πρώτη ασυλία στο Survivor και έτσι δεν χρειάστηκε να λάβει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor για ασυλία. Οι υπόλοιποι παίκτες μάζεψαν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους δυνατές κούρσες. Σκοπός τους ήταν να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία του Survivor και άρα ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που μονομάχησαν ουσιαστικά στο τέλος για την ασυλία. Έχοντας 3 ζωές ο καθένας, έπαιξαν ξανά και ξανά, μέχρι που ο Ντάνος εξάντλησε τις «ζωές» του μισθοφόρου.

Ο Ντάνος κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία του Survivor παίρνοντας αυτομάτως το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό του παιχνιδιού, αλλά και ένα ταξίδι στην Κούβα. Στο πλευρό του θα κάθεται σίγουρα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τέθηκαν αυτομάτως σε αποχώρηση.

Μετά το τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία οι παίκτες οδηγήθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος «λύγισε» για τον «πόλεμο» που δέχτηκε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor και τους διαγωνιζόμενους, ποιος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί με βάση την 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει πριν λίγο διάστημα.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ο τελευταίος άνθρωπος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor από τη Δομινικανή δημοκρατία είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.