Βαθμολογία

Μπέκιος: «Θα αφήσουμε τον Αντωνίου να δουλέψει»

Την πρώτη γνωριμία με τους εκπροσώπους του Τύπου είχαν την Κυριακή (2/7) οι νέοι διοικούντες των Τρικάλων. Η συνάντηση έγινε σε μαγαζί της περιοχής και το παρών έδωσαν ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Μπαταγιάννης, ο πρόεδρος Ανδρέας Μπέκιος, ο τεχνικός διευθυντής Ηρακλής Τσίκινης και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Οι ιθύνοντες των Θεσσαλών ενημέρωσαν για το πλάνο που έχουν και το πώς θα κινηθούν σε όλα τα επίπεδα με τον Μπέκιο να κάνει λόγο για πενταετές πλάνο και να τονίζει ότι έχει ίδιες απόψεις με τον Μπαταγιάννη.

Συγκεκριμένα είπε: «Είχα αποσυρθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου και δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ ξανά. Όταν όμως έκανα την επαφή με τον κ. Μπαταγιάννη, κατάλαβα μέσα σε 10 λεπτά που εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Ειναι ένας οραματιστής του ποδοσφαίρου, όπως και εγώ».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Θα υπάρχουν τιμές στα εισιτήρια διαρκείας που θα είναι προσιτές στον κόσμο… με ειδικές τιμές για άνεργους, συνταξιούχους, οικογένειες. Είμαι πραγματικά πολύ ευαισθητοποιημένος σε αυτό το κομμάτι. Δίνω πραγματικά πολύ μεγάλη σημασία στον ανθρώπινο παράγοντα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Ο προπονητής, ο κ. Αντωνίου είναι ένα εξαιρετικό παιδί που έχει όρεξη για δουλειά. Δε θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε τον προπονητή μετά απο 2 μήνες… θα τον αφήσουμε να δουλέψει και προσωπικά θα γίνω μέχρι και ασπίδα για να τον προστατέψω. Δε σας λέω κάτι περίεργο… μιλάω για τα αυτονόητα που πρέπει να γίνουν. Δεν έχω κανένα μαγικό ραβδί και μόνος δε μπορώ να κάνω τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζι και να προχωρήσουμε μπροστά».

Από την πλευρά του ο Μπαταγιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Σχετικά με το ρόστερ, κάναμε προτάσεις σε όλους τους παίκτες του βασικού κορμού. Άλλοι αρνήθηκαν, άλλοι δεν πήραν καν τηλέφωνο, άλλοι μας απάντησαν μονο απο το τηλέφωνο. Δε με ενδιαφέρει όμως τι έγινε πριν… εμείς κοιτάμε το μετά και κοιτάμε το σπίτι μας. Έδωσα αρμοδιότητες… δεν υπάρχει πια το μοντέλο που ένας τα κάνει όλα μόνος του».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κώστας Παρδάλης, σχολίασε: «Δυστυχώς σήμερα που πήγαμε στα γραφεία… δε βρήκαμε ουτε τα γραφεία. Σε κάτι καρέκλες που μας έφεραν καθίσαμε να μιλήσουμε. Η νέα διοίκηση παραλαμβάνει κάτι από την αρχή και χρειάζεται καλή διάθεση και υπομονή».