Βαθμολογία

Λιβάγια: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Παίκτης της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λας Πάλμας με τη μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία, πάντως, υπάρχει και ρήτρα αγοράς του.

Ο ίδιος λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για τη μεταγραφή του και έβαλε τον πήχη αρκετά ψηλά. Είπε πως στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου και δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ λάτρεψαν τον Σέρχιο Αραούχο, αυτό που θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις είναι για να συμβεί το ίδιο με εμένα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να κατακτήσω με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα, αλλά αυτό πάει για πιο πίσω. Αυτό που τώρα μετράει είναι να δουλέψουμε σκληρά για τον πρώτο στόχο χρονικά, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Champions League».