Βαθμολογία

«Ψώνια» από Β’ Εθνική για τον ΝΠΣ Βόλου

Αποφασισμένος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ο ΝΠΣ Βόλου, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών με θητεία στη Β’ Εθνική. Πρόκειται για τους Βασίλη Μάντζη και Στέργιο Δημόπουλο, οι οποίοι το Σάββατο (1/7) ανακοινώθηκαν με κάθε επισημότητα από τους Βολιώτες.

Ο Μάντζης προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Κισσαμικού όπως και ο Δημόπουλος που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη και του Στέργιου Δημόπουλου. Ο Βασίλης Μάντζης είναι 26 χρόνων (4/12/1991) επιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Κισσαμικού όπου είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο Στέργιος Δημόπουλος είναι 27 χρόνων (25/5/19990) κεντρικός αμυντικός και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα».