Βαθμολογία

Καρέ «διαζυγίων» στην Καλαμαριά

Δεν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς οι Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Παναγιώτης Πετρούσης, Παύλος Σαββίδης και Παύλος Ζώτος.

Οι «Πόντιοι» ανακοίνωσαν το Σάββατο (1/7) τη λύση της συνεργασίας τους και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την προσφορά τους. Μία κίνηση που αποδεικνύει ότι οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ τους ενόψει Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου ανακοινώνει, παρά το συναισθηματικό φορτίο των ηθικών της δεσμών με τα στελέχη της, την λύση της συνεργασίας μας με τους  ποδοσφαιριστές: Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, Πετρούση Παναγιώτη, Σαββίδη Παύλο, Ζώτο Παύλο.   Οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν υπηρεσίες πολύτιμες και ωφέλιμες για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που υλοποιήσαμε.  Ωστόσο η ίδια η ζωή υπαγορεύει και μας υποχρεώνει σε αλλαγές και διαφοροποιήσεις του  στελεχιακού δυναμικού, αυτό  βέβαια δεν μειώνει την ποδοσφαιρική τους αξία. Με την βεβαιότητα πως θα συνεχίσουν την καριέρα  τους με το ίδιο ήθος και με την ίδια ευσυνειδησία,  τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».