Βαθμολογία

Πρόεδρος ο Μπέκιος στον ΑΟΤ

Εξελίξεις προκύπτουν το Σάββατο (01/07) στον ΑΟΤ καθώς ο νέος μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Μπαταγιάννης ανέθεσε την προεδρία στον Ανδρέα Μπέκιο. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον άλλοτε εμπορικό διευθυντή της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, ενώ είχε διατελέσει ακόμη γενικός διευθυντής της Nova.  Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπαταγιάννη:

«Από την πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να αποκτήσω τις μετοχές του ΑΟ Τρίκαλα, είχα στο μυαλό μου για τη θέση του Προέδρου έναν άνθρωπο με κύρος, τεχνοκράτη και γνώστη του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον άνθρωπο αυτό τον βρήκα στο πρόσωπο του κυρίου Μπέκιου ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου.

Ένα στέλεχος που έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και Γενικός Διευθυντής της NOVA επιτυγχάνοντας την κεντρική διαχείριση της Super League. Μόνο θετικά μπορεί να δώσει στην αγαπημένη μας ομάδα και να την οργανώσει σε πρότυπα μεγάλων ομάδων. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και θα είμαι δίπλα του όποτε χρειαστεί».

Από την πλευρά του ο Μπέκιος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του κυρίου Μπαταγιάννη και η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις μου να ασχοληθώ ξανά με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, το όραμα του κυρίου Μπαταγιάννη για την ΠΑΕ Τρίκαλα ταυτίζεται απόλυτα με το δικό μου όραμα για το ποδόσφαιρο.

Ένα ποδόσφαιρο που θα διέπεται από πολιτισμό, ένα ποδόσφαιρο που θα φέρνει τις οικογένειες στο γήπεδο, ένα ποδόσφαιρο που θα χαίρονται όλοι να παρακολουθούν κάθε Κυριακή. Πιστεύω ότι ο κόσμος των Τρικάλων θα στηρίξει τις προσπάθειές μας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο κύριος Μπαταγιάννης εκτός από ένας πολύ σοβαρός επιχειρηματίας είναι και ένας οραματιστής του ποδοσφαίρου. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε αρωγοί σε αυτή του την προσπάθεια».