Βαθμολογία

Καιρός: Καύσωνας και αφρικανική σκόνη

Η χειρότερη ημέρα του καύσωνα θα είναι η σημερινή. Ο καιρός ωστόσο μας επιφυλάσσει και μια δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη καθώς η ατμόσφαιρα θα επιβαρυνθεί και από την αφρικανική σκόνη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στην κεντρική Μακεδονία το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 22 έως 39 και στην κεντρική Μακεδονία κατά τόπους έως 41 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 20 ως 40, κατά τόπους 41 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 21 έως 41 και κατά τόπους έως 43 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.νεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 24 έως 37 και στην νότια Κρήτη τοπικά έως 39 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος.νεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 24 έως 39 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: αίθριος.νεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 23 έως 41 και πιθανώς 42 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αίθριος.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 22 έως 40 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 01-07-2017

Καιρός: αίθριος. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: newsit.gr