Βαθμολογία

Τέλος από τον Α.Ο.Τρίκαλα ο Αμανατίδης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την τεχνική ηγεσια του Α.Ο.Τρίκαλα, καθώς ο Περικλής Αμανατίδης δε θα βρίσκεται στον κυανέρυθρο πάγκο τη νέα αγωνιστική σεζόν

Ο Μακεδόνας τεχνικός, έπειτα από έναν εξαιρετικό Β' γύρο στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όπου ο Α.Ο.Τρίκαλα ήταν μακράν η κορυφαία ομάδα της Football League, δεν τα βρήκε με το νέο μεγαλομέτοχο της  ΠΑΕ, Δημήτρη Μπαταγιάννη και έτσι οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ο Περικλής Αμανατίδης ανακοινώνει την αποχώρησή του από τα Τρίκαλα, μέσω της παρακάτω προσωπικής δήλωσης που έκανε στο Trikalascore:

"Αυτή τη φορά θα μιλήσω μόνο στον κόσμο της ομάδας. Τον ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και για το αλάνθαστο κριτήριο που έχουν πάντα οι πλειοψηφίες των ομάδων.  Αυτό το κριτήριο που αναγνώρισε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο Β' γύρο του πρωταθλήματος και τι ποδόσφαιρο έπαιξε. Οι αριθμοί στο ποδόσφαιρο είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν έπεισε τη νέα διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα. Βλέπω ότι οι αντίπαλοί μας αναγνώρισαν την αξία μας με πράξη.

'Οσον αφορα το  άτομό μου εύχομαι ο νέος προπονητής να ξεπεράσει τα ρεκόρ που δημιουργήσαμε στην ομάδα , γιατί τότε απλά ο Α.Ο.Τ θα είναι πρωταθλητής, πράγματα που το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου".

πηγή: trikalascore.gr