Βαθμολογία

Στις 3 Ιουλίου η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η προ ημερησίας συζήτηση για τα αποτελέσματα του τελευταίου eurogroup και τις νέες επώδυνες δεσμεύσεις που συμφώνησε η κυβέρνηση εως το 2060.

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό αίτημα κατέθεσε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «Η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα. Για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση».

Επίσης, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής την ερχόμενη Τετάρτη στις 10 το πρωί θα γίνει η εκλογή των υποψηφίων που θα προτείνουν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των ΑΝΕΛ και της Ενωσης Κεντρώων για τις θέσεις αντιπροέδρων του κοινοβουλίου και την ίδια ημέρα στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η συζήτηση του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής που ερεύνησε τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας Γιάννο Παπαντωνίου για ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων απιστίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες κατά την υπογραφή εξοπλιστικών συμβάσεων.

πηγή: protothema.gr