Βαθμολογία

«Παίζει» του Βοσνιάδη στον Απόλλωνα Λάρισας

Στο προσκήνιο έχει περάσει πλέον το μεταγραφικό κομμάτι για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να κινείται ως προς την ολοκλήρωση των πρώτων του μεταγραφών.

Ο σύλλογος της Λάρισας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι σε συζητήσεις με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Βοσνιάδη, ο οποίος μάλιστα είναι επιλογή του τεχνικού της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο εν λόγω πορτιέρο βρισκόταν στον Πανιώνιο, αλλά έχει αγωνιστεί επίσης και σε Αγροτικό Αστέρα, Ηρακλή, Αιγινιακό και ΑΕΛ. Ο 27χρονος γκολκίπερ έχει ύψος 1.90 και αναμφίβολα οι «παραστάσεις» που έχει αποκομίσει από την μέχρι στιγμής πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν αφήνουν αδιάφορο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Πέρα από αυτήν την περίπτωση, στο προσκήνιο υπάρχει με έντονο ενδιαφέρον το όνομα του Δημήτρη Μαυρία, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και εξτρέμ (τόσο δεξιά, όσο και αριστερά), και έχει ύψος 1,76μ.  Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει περάσει από την Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά και τη Βέροια, στην οποία ήταν στέλεχος τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.