Βαθμολογία

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στις 6 Ιουλίου

Με ιδιαίτερη χαρά ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, προαναγγέλλει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Διεθνείς επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και δημοσιογράφους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στόχος είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για τους ωφελούμενους των δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Η συνάντηση θα γίνει στο Κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας “ΠΛΑΤΩΝ” (Πέτρου Ράλλη και Θηβών) την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 19.30.

Την ομάδα των καλαθοσφαιριστών θα απαρτίζουν οι: Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Οικονόμου, Νίκος Χατζής, Μανώλης Παπαμακάριος, Βασίλης Σίμτσακ, Ζήσης Σαρικόπουλος, Γιάννης Γκαγκαλούδης, Αντώνης Μάντζαρης.

Την ομάδα των δημοσιογράφων θα απαρτίζουν: Κώστας Βαϊμάκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Στέφανος Αβραμίδης, Τόλης Κοτζιάς, Άρης Τσιάρας, Θανάσης Ασπρούλιας, Χρυσόστομος Τσούφης, Γιώργος Σόμπολος, Μιχάλης Τσίγκρης, Νίκος Σταματέλος, Γιάννης Κουβόπουλος, Νίκος Παγιωτέλης.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ !

Διοργανωτές: Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάνια Αλιβιζάτου

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή τους, την εταιρεία Invictuspro, τον Αντώνη Μόργκαν Κωνσταντουδάκη, τον Κωνσταντίνο Καραστεφανή, την Λίνα Φουντόγλου, το Κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας “ΠΛΑΤΩΝ”, τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς επικοινωνίας COSMOTE TV και SPORT FM.