Βαθμολογία

Τρία φιλικά για Παναθηναϊκό στην Ολλανδία

Τις φιλικές αναμετρήσεις, που θα δώσει στην Ολλανδία κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του, γνωστοποίησε σήμερα η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Τέγκελεν και εκεί θα δώσουν και τρεις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Ολεκσάντρια, Κορτράικ και Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Κατα σειρά θα δοθούν τα φιλικά με αυτό κόντρα στους Ουκρανούς να είναι στις 8 Ιουλίου, θα ακολουθήσει στις 11 Ιουλίου αυτό κόντρα στην νυν ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου με το παιχνίδι κόντρα στους Τούρκους. Κοινή ώρα έναρξης των φιλικών στις 18:00, τοπική ώρα Ολλανδίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Για δεύτερη χρονιά σερί ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Tegelen της Ολλανδίας

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 13.25 για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Από εκεί οδικώς θα βρεθεί στον τελικό προορισμό, στο Tegelen. Εκεί θα παραμείνει έως το Σάββατο 15 Ιουλίου, οπότε και θα αναχωρήσει μέσω Φρανκφούρτης για Αθήνα.

Στο διάστημα της παραμονής του στην ολλανδική πόλη ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα εξής φιλικά παιχνίδια:

- 8 Ιουλίου με αντίπαλο την FK Oleksandria από την Ουκρανία

- 11 Ιουλίου με αντίπαλο την KV Kortrijk από το Βέλγιο

- 14 Ιουλίου με αντίπαλο την Genclerbirligi από την Τουρκία

Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18:00 (τοπική ώρα).