Βαθμολογία

Από παθολογικά αίτια ο θάνατος της Νανάς Καραγιάννη

Από παθολογικά αίτια φαίνεται ότι επήλθε ο θάνατος της Νανάς Καραγιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην Κυψέλη, σε ηλικία 38 ετών.

Η ιατροδικαστής, που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή, διαπίστωσε, από τη γενικότερη εικόνα των οργάνων της, ότι ο οργανισμός της ήταν επιβαρυμένος λόγω της νευρικής ανορεξίας. Η ιατροδικαστής αναμένει όμως τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξει στα ακριβή αίτια θανάτου της Νανάς Καραγιάννη.

Η γλυκιά Νανά έδωσε πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία και όσο κι αν η ίδια επέμενε ότι το αντιμετωπίζει, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να νικήσει το «τέρας» της ασθένειας. Η ίδια ακόμα και ενάμιση μήνα πριν είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο λόγω του προβλήματός της, ενώ είχε φθάσει ακόμα και στα 25 μόλις κιλά!

Η ίδια φρόντιζε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, με φωτογραφίες της από ταβέρνες και εστιατόρια, ότι τρώει και πλέον είναι καλά. Διαψεύστηκε όμως αφού όλα δείχνουν ότι δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα «δίχτυα» της πιο ύπουλης ασθένειας της εποχής.