Βαθμολογία

Άλλα: «Να δώσω στην ομάδα πνεύμα νικητή...»

Στο AEL RADIO παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, Άλμπι Άλλα. Ο στόπερ των «βυσσινί» αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ΑΕΛ και τους στόχους που θα θέσει ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μεταγραφή του: «Είμαι αρκετά χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι στόχοι μου συμβαδίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ που με εμπιστεύθηκαν και μου έκαναν την τιμή να φορέσω τη φανέλα και τους συνεργάτες μου που τόσο καιρό είναι σε συζητήσεις και τα βρήκανε με την διοίκηση. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έχουμε συνεργαστεί και παλιά».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Η αλήθεια είναι πως γίνεται μία καλή προσπάθεια στο αλβανικό πρωτάθλημα, αλλά χαίρομαι που επιστρέφω στην στην Ελλάδα γιατί εδώ μεγάλωσα. Εδώ ζω καλύτερα».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος: «Η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και θέλω να συνεχίσω την πορεία που τέλειωσα τη φετινή χρονιά στο αλβανικό πρωτάθλημα που τέλειωσε με επιτυχίες. Θέλω να δώσω στην ομάδα το πνεύμα του νικητή και όλοι μαζί να κάνουμε μία καλή χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος».