Βαθμολογία

Κινδυνεύει με αφαίρεση τίτλων η Ρεάλ

Πολύ σοβαρό φαίνεται πως είναι το θέμα που έχει προκύψει με τα πλαστά διαβατήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που δεν αποκλείεται να κοστίσει ακόμη και τίτλους από τους «μερένγκες».

Ο Μάρκους Σλότερ αγωνίστηκε για μία τριετία (2012-15) στη Ρεάλ και σε αυτό το χρονικό διάστημα απέκτησε διαβατήριο από την Ισημερινή Γουινέα, το οποίο αποδείχτηκε πλαστό, αφού είχε τον ίδιο αυξάνοντα αριθμό με το αντίστοιχο του Άντι Πάνκο όσο έπαιζε στη Φουενλαμπράδα.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος κλήθηκε να δώσει επίσης εξηγήσεις για την υπόθεση όταν ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

Ο Σλότερ κατέθεσε για την υπόθεση και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Indepentiente» παραδέχτηκε πως ήταν κάτοχος παράνομου διαβατηρίου, αλλά υποστήριξε πως τα έγγραφα του τα έδωσε η Ρεάλ. Προσέθεσε πως πλήρωσε 35.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ακόμη το δημοσίευμα αναφέρει πως εφόσον οι ισχυρισμοί του Σλότερ αποδειχτούν, τότε η Ρεάλ κινδυνεύει ακόμα και με αφαίρεση των δύο τίτλων που κέρδισε εντός συνόρων τη σεζόν 2014/15, δηλαδή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.