Βαθμολογία

Με 72 υποψηφίους οι εκλογές της ΕΠΣΛ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΕΠΣΛ, που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 18 Ιουλίου. Συνολικά, κατατέθηκαν στην Γραμματεία της ΕΠΣΛ 72 αιτήσεις υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο (τακτικοί και αναπληρωματικοί) και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Αρχικά, κατατέθηκαν 39 υποψηφιότητες της παράταξης {Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό} που με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη διεκδικεί την εκλογή της στην διοίκηση της ΕΠΣΛ και οι υποψήφιοι της Α.ΚΙ.ΠΑ. (παράταξη με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο Ζήση Γρηγορίου) Διαμαντής Αδαμόπουλος και Γιάννης Αρσένης, οι οποίοι κατέθεσαν τα δικαιολογητικά άλλων 33 υποψηφίων.

Μεταξύ των υποψηφίων περιλαμβάνονται και τα 15 μέλη της Διοικούσης Επιτροπής, οι οποίοι έχουν ως αποστολή πλέον να επικυρώσουν σε ειδική συνεδρίασή τους τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, με απώτερο χρονικό όριο την 13η Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι την Διοικούσα Επιτροπή αποτελούν οι ακόλουθοι (εντός παρενθέσεως, τα σωματεία τα οποία τους υπέδειξαν ως υποψηφίους)

Ακριβούλης Γιώργος (Αστέρας Τυρνάβου)

Αδαμόπουλος Διαμαντής (Ανθούπολη)

Αρσένης Γιάννης (Κεραυνός Δρυμού)

Βλάγκας Γιάννης (Ακαδημία Olympic)

Γκανάτσιος Χρήστος (Κεραυνός Δένδρων)

Γκούμας Αριστοτέλης (Δευκαλίων Κρανέας)

Γκουτζαμάνης Γιάννης (Αετός Μακρυχωρίου)

Γκρίμπας Αργύρης (Πελασγιώτιδα)

Γουλίτσας Βασίλης (Αναγέννηση Ζαππείου)

Γρηγοριάδης Λευτέρης (Ομόνοια)

Γρηγορίου Ζήσης (Ιπποκράτης)

Ιωαννίδης Γιάννης (Δαμασιακός)

Καρακάσης Ανδρέας (Αστέρας Μελισσοχωρίου)

Καρκατσέλας Δημήτρης (Δήμητρα Γιάννουλης)

Κορακίδης Κώστας (ΑΟ Βρυοτόπου).

Tέλος, μέχρι την 14η Ιουλίου τα σωματεία έχουν περιθώριο να καταθέσουν στην ΕΠΣΛ τα πληρεξούσια έγγραφα, με τα οποία θα γνωστοποιούν τα πρόσωπα (τακτικός και αναπληρωματικός) που θα παραστούν για λογαριασμό τους στην εκλογική γενική συνέλευση.