Βαθμολογία

Μασέρ στο Λουτράκι βούτηξε στη παραλία για να μην συλληφθεί

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr το μεσημέρι του Σαββάτου (25/6) , άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου, εκμεταλλευόμενοι πληροφορίες, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους στην παραλία Λουτρακίου.

Σε έναν από αυτούς τους ελέγχους, εντόπισαν έναν μασέρ κινεζικής καταγωγής, ο οποίος ασκούσε το επάγγελμά της σε δεκάδες λουόμενους, ασφαλώς με το... αζημίωτο. Μόλις ο μασέρ διαπίστωσε την παρουσία των ανδρών του ΑΤ Λουτρακίου, άρχισε να τρέχει μεταξύ των λουόμενων για να αποφύγει τη σύλληψη.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Παρά τις επίμονες εκκλήσεις για παράδοσή του στις αρχές, εκείνος αρνείτο πεισματικά, κρατώντας μία απόσταση ασφαλείας περίπου 10 μέτρων από τους διώκτες του.

Σ’εκείνο το σημείο κι εφόσον οι αστυνομικοί δεν είχαν δικαιοδοσία σύλληψης εντός των υδάτων (αρμοδιότητα που εμπίπτει στη δικαιοδοσία του λιμενικού), ένας λουόμενος βούτηξε στη θάλασσα, πλησιάζοντας τον μασέρ και τον υποχρέωσε να βγει στη στεριά.

Το "σχέδιο" απέδωσε καρπούς και, μάλιστα, μπροστά τα κατάπληκτα μάτια δεκάδων λουόμενων. Ο μασέρ, συνελήφθη...

πηγή: loutrakiblog.gr